Lyssna offline

Med Spotify Premium kan du ladda ned musik så att du kan lyssna på den vart du än befinner dig. Du kan lyssna utan internetuppkoppling och spara din mobildata genom att ladda ned upp till 3 333 låtar per enhet på sammanlagt tre enheter.

Välj din enhet nedan för mer information.

Obs! Initialt behöver du en internetuppkoppling för att kunna ladda ned.

1. Aktivera Ladda ned på den spellista som du vill göra tillgänglig offline.

Tips: När nedladdningen är klar visas Nedladdat-symbolen  till höger om spellistans namn.
  2. Nu kan du lyssna på spellistan även när du inte är uppkopplad till internet eller när din app är i offlineläge.

Ställ in appen på offlineläge

Även om du förlorar internetuppkopplingen kommer du fortfarande att kunna lyssna på dina nedladdade låtar.

Gör så här om du vill aktivera offlineläget i din desktopapp manuellt:

Mac

1. Öppna Spotify.
  2. Klicka på Spotify i Apple-menyn längst upp på skärmen.
  3. Välj Offlineläge.

Windows

1. Öppna Spotify.
  2. Klicka på Fil i Windows-menyn längst upp på skärmen.
  3. Välj Offlineläge.

Obs! Initialt behöver du en internetuppkoppling för att kunna ladda ned.

1. Aktivera Ladda ned för ett album, en spellista eller podcast som du vill göra tillgänglig offline. Du kan även aktivera funktionen för alla låtar i Ditt bibliotek

Tips: Nedladdat-symbolen  indikerar att nedladdningen är klar.
  2. Nu kan du lyssna på spellistan även när du inte är uppkopplad till internet eller när din app är i offlineläge.

Ställ in appen på offlineläge

Även om du förlorar internetuppkopplingen kommer du fortfarande att kunna lyssna på dina nedladdade låtar.

Gör så här om du vill aktivera offlineläget på din iPhone manuellt:

1. Tryck på Ditt bibliotek .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Uppspelning.
  4. Aktivera Offline.

Tillåta nedladdning med din datauppkoppling

Som standard är nedladdning via mobildatauppkoppling (3/4G) inaktiverat. Gör så här för att aktivera det:

1. Tryck på Ditt bibliotek .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Musikkvalitet.
  4. Välj Ladda ned via mobilnätet under Ladda ned.

Tips! Vi rekommenderar att du laddar ned via ett WiFi-nätverk för att undvika mobildataavgifter.

Obs! Initialt behöver du en internetuppkoppling för att kunna ladda ned.

1. Aktivera Ladda ned för ett album, en spellista eller podcast som du vill göra tillgänglig offline. Du kan även aktivera funktionen för alla låtar i Ditt bibliotek

Tips: Nedladdat-symbolen  indikerar att nedladdningen är klar.
  2. Nu kan du lyssna på spellistan även när du inte är uppkopplad till internet eller när din app är i offlineläge.

Ställ in appen på offlineläge

Även om du förlorar internetuppkopplingen kommer du fortfarande att kunna lyssna på dina nedladdade låtar.

Gör så här om du vill aktivera offlineläget på din iPad manuellt:

1. Tryck på Ditt bibliotek .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Uppspelning.
  4. Aktivera Offline.

Tillåta nedladdning med din datauppkoppling

Som standard är nedladdning via mobildatauppkoppling (3/4G) inaktiverat. Gör så här för att aktivera det:

1. Tryck på Ditt bibliotek .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Musikkvalitet.
  4. Välj Ladda ned via mobilnätet under Ladda ned.

Tips! Vi rekommenderar att du laddar ned via ett WiFi-nätverk för att undvika mobildataavgifter.

Obs! Initialt behöver du en internetuppkoppling för att kunna ladda ned.

1. Aktivera Ladda ned för ett album, en spellista eller podcast som du vill göra tillgänglig offline. Du kan även aktivera funktionen för alla låtar i Ditt bibliotek

Tips: Nedladdat-symbolen  indikerar att nedladdningen är klar.
  2. Nu kan du lyssna på spellistan även när du inte är uppkopplad till internet eller när din app är i offlineläge.

Ställ in appen på offlineläge

Även om du förlorar internetuppkopplingen kommer du fortfarande att kunna lyssna på dina nedladdade låtar.

Gör så här om du vill aktivera offlineläget på din Android-enhet manuellt:

1. Tryck på Ditt bibliotek .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Uppspelning.
  4. Aktivera Offline.

Tillåta nedladdning med din datauppkoppling

Som standard är nedladdning via mobildatauppkoppling (3/4G) inaktiverat. Gör så här för att aktivera det:

1. Tryck på Ditt bibliotek .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Välj Ladda ned via mobilnätet under Musikkvalitet.

Tips! Vi rekommenderar att du laddar ned via ett WiFi-nätverk för att undvika mobildataavgifter.

Fungerar det inte?

Har du problem med att lyssna offline på din enhet? Kolla in vår felsökningsguide för offlineläge.