Spotify Mixes

Spotify-mixen zijn gepersonaliseerde playlists op basis van je favoriete artiesten, stemmingen, genres en decennia.Hoe meer je luistert, hoe vaker de ze worden bijgewerkt.

De mixen bevatten nummers waar je regelmatig naar luistert en aanbevelingen waarvan we denken dat je ze leuk zult vinden.

Waar je Spotify-mixen kunt vinden

Je vindt al je Spotify-mixen in Speciaal voor jou:

1. Ga naar Zoeken Zoeken.
  2. Selecteer Speciaal voor jou onder Alles doorzoeken.
  3. Bekijk mixen onder elke categorie door naar links te swipen (op mobiel) of door op Alles weergeven te klikken (pc).

Wat is het?

Daily Mixes

Gepersonaliseerde aanbevelingen op basis van jouw muzieksmaak en vibe op Spotify

Artiestenmixen

Gepersonaliseerde aanbevelingen die vergelijkbaar zijn met de muziek van een bepaalde artiest

Mixen voor jouw stemming

Gepersonaliseerde aanbevelingen op basis van een bepaalde stemming

Decennium-mixen

Gepersonaliseerde aanbevelingen van muziek uit een bepaald decennium

Genre-mixen

Gepersonaliseerde aanbevelingen van muziek in een bepaald genre