Luisterboeken kopen

Luister naar luisterboeken door door de titels op Spotify te bladeren en ze vervolgens te ontgrendelen.

• Luisterboeken kopen via de Web Player
  • Speel ontgrendelde titels af in de app vanaf al je apparaten
  • Download het volledige luisterboek om offline te luisteren

Luisterboeken zoeken

Zoek een luisterboek op titel of auteursnaam in ZoekenZoeken.

Of browse door de luisterboeken in onze catalogus.

1. Ga naar Zoeken Zoeken.
  2. Selecteer onder Alles doorzoeken de optie Luisterboeken.
  3. Browse door uitgelichte titels of scrol omlaag om per categorie te browsen.

Nadat je een titel hebt geselecteerd, kun je:

• De beschrijving, duur en beoordeling van het luisterboek zien
  • Controleer of het boek een tag voor expliciete content, een E-tag, heeft om te zien of het content voor volwassenen bevat
  • Sla het luisterboek op met Toevoegen of opslaan als je het later wilt kopen
  • Speel een voorbeeldstukje af van het boek

Luisterboeken die je hebt ontgrendeld of opgeslagen, worden weergegeven in je bibliotheekCollectieonder Luisterboeken.

Een luisterboek kopen

Opmerking: luisterboekaankopen staan los van Spotify Premium-abonnementen.

Je kunt als volgt betalen voor luisterboeken:

• Creditcard/betaalkaart
  • PayPal

Je kunt luisterboeken alleen via de browser kopen, maar na aankoop en na het ontgrendelen van titels kun je er in de app naar luisteren.

Opmerking: je kunt ontgrendelde luisterboeken alleen afspelen via het account waarmee je ze hebt gekocht.

Je ontvangt een e-mail als de aankoop is voltooid.

Met deze eenmalige betaling wordt de titel voor je account ontgrendeld en kun je het luisterboek op elk gewenst moment op Spotify afspelen.

Raadpleeg voor meer informatie onze Gebruiksvoorwaarden voor luisterboekaankopen.

Luisterboeken afspelen en downloaden

Zodra het luisterboek kan worden afgespeeld, zie je dat het ontgrendeld is in je bibliotheekCollectie.

Je kunt het luisterboek downloaden om er offline naar te luisteren. Dit is beschikbaar in zowel Premium als in de gratis versie.

Luisterboeken met extra content

Sommige luisterboeken bevatten extra content om je luisterervaring nog leuker te maken.

Zodra je een luisterboek hebt ontgrendeld, kun je de content bekijken:

1. Klik op de downloadlink in de e-mail van Spotify.
  2. Selecteer je favoriete browser en kies Downloaden. De content wordt automatisch op je apparaat gedownload.
  3. Zoek de content in de map Downloads van je browser.

Tip: op mobiele apparaten kun je ook het volgende proberen:

1. Selecteer Extra's onder de beschrijving van het boek.
  2. Selecteer de content en bekijk deze in de browser op je apparaat.

Opmerking: als je een luisterboek met extra content hebt ontgrendeld, maar geen e-mail hebt ontvangen, neem dan contact met ons op.