Spotify ei toimi

Jos sinulla on teknisiä ongelmia sovelluksen kanssa, kokeile näitä ohjeita:

• Tarkista Twitteristä (@SpotifyStatus), onko palvelussa parhaillaan ongelmia.
  • Käynnistä Spotify-sovellus uudelleen. Sulje kaikki sovellukset, joita et käytä.
  • Jos tämä ei korjaa ongelmaa, kirjaudu ulos ja takaisin sisään.
  • Jos tämä ei korjaa ongelmaa, asenna sovellus uudelleen.

Vinkki: Jos sinulla on ongelmia äänen tai äänenvoimakkuuden suhteen, tutustu artikkeliin Spotify ei kuulu.

Johtuuko ongelma laitteestasi?

Tarkista, ilmeneekö ongelma toisella laitteella tai verkkosoittimessa. Jos ei, ongelma voi johtua laitteestasi:

• Tarkista, että Spotify tukee laitetta ja että laitteen päivitykset ovat ajan tasalla.
  • Laitteessa on oltava vähintään 250 Mt vapaata tallennustilaa.
  • Jos kuuntelet musiikkia tietokoneella, tarkista, ettei palomuuri estä Spotifyn yhteyttä.

Tarvittaessa laitteen valmistaja voi auttaa perehtymään tarkemmin ongelman syyhyn.

Onko muilla sama ongelma?

Tarkista @SpotifyStatus jatkuvien ongelmien varalta tai käytä yhteisömme Ongoing Issues ‑foorumia, niin voit löytää hyödyllisiä vinkkejä ja tietoja.

Huomautus: Jos ongelmaasi ei mainita siellä, voit kirjoittaa siitä viestin ja pyytää apua yhteisömme jäseniltä englanniksi.