Spotify ei toimi

Alla on joitakin tavallisia tapoja korjata sovelluksessa esiintyviä ongelmia:

• Käynnistä Spotify-sovellus uudelleen.
  • Kirjaudu ulos ja sen jälkeen takaisin sisään.
  • Varmista, että sovellus on ajan tasalla.
  • Sulje kaikki sovellukset, joita et käytä.
  • Asenna sovellus uudelleen.
  • Tarkista Twitteristä (@SpotifyStatus), onko palvelussa parhaillaan ongelmia.

Vinkki: Jos sinulla on ongelmia äänen tai äänenvoimakkuuden suhteen, tutustu artikkeliin Spotify ei kuulu.

Johtuuko ongelma laitteestasi?

Tarkista, ilmeneekö ongelma toisella laitteella tai verkkosoittimessa. Jos ei, ongelma voi johtua laitteestasi:

• Tarkista, että laitetta tuetaan ja että sen päivitykset ovat ajan tasalla.
  • Laitteessa on oltava vähintään 250 Mt vapaata tallennustilaa.
  • Jos kuuntelet musiikkia työpöytäsovelluksella, tarkista, ettei palomuuri estä Spotifyn yhteyttä.

Tarvittaessa laitteen valmistaja voi auttaa perehtymään tarkemmin ongelman syyhyn.

Onko muilla sama ongelma?

Katso yhteisömme Ongoing Issues ‑foorumilta, onko muilla ollut samoja ongelmia ja onko niitä varten julkaistu päivityksiä tai ratkaisuja.

Jos ongelmaasi ei mainita siellä, voit kirjoittaa siitä viestin ja pyytää apua yhteisömme jäseniltä.