Sekretess för spellistor

Du kan välja vilka spellistor som visas i din profil.

För spellistor som inte visas i din profil kan du tänka på att:

  • Om du delar dem kan mottagare spela upp, följa och dela dem med andra.
  • Spellisteföljare kan visa dem i sina profiler.
  • Om spellistan är gemensam kan alla mottagare redigera spellistan.

Välj din enhet för att se hur du lägger till eller tar bort spellistor i din profil.

Dölj nya spellistor från din profil som standard

Som standard visas spellistor som du skapar i din profil, men du kan aktivera/inaktivera den här inställningen när som helst.

Obs! Använd desktop‑appen för att ställa in en standard som därefter gäller på alla enheter.

  1. I desktop‑appen klickar du på Ikon för fortsättningstecken nedåt längst upp och väljer Inställningar.
  2. Under Sociala nätverk inaktiverar/aktiverar du Publicera min nya spellista på min profil.

Ladda ned desktop-appen

Dela en privat spellista

För: Mobil

Följ de här stegen om du vill dela dina privata spellistor med dina vänner.

  1. Tryck på Ikon med tre horisontella punkter (iOS)/Ikon med tre vertikala punkter(Android) högst upp i spellistan.
  2. Välj Dela. Du kan dela:
  • till sociala nätverks- eller meddelandeappar
  • genom att kopiera en länk

Obs! Vänner kan använda delade länkar i 24 timmar.

Liknande artiklar

Var den här artikeln till hjälp?