Sekretess för spellistor

Du kan göra vilken som helst av dina spellistor offentlig så att den visas i din profil, eller så kan du göra den hemlig för att dölja den från din profil.

Välj en enhet för att se hur.

Obs! Spellistor som du gör hemliga och som du delar är synliga för mottagarna. De kan dela, spela upp och följa spellistorna, som sedan visas på profilerna för de användare som följer dem. Om du har gjort spellistan gemensam kan alla mottagare även redigera spellistan.

1.    Högerklicka på spellistan.
2.    Välj Gör offentlig för att visa den i din profil, eller välj Gör hemlig för att dölja den från din profil.

För Premium:

1. Tryck på  (iOS)  (Android) längst upp i spellistan.
  2. Välj Gör offentlig för att visa den i din profil eller välj Gör hemlig för att dölja den från din profil.

För Spotify Free kan du ändra sekretessinställningarna med stegen ”Desktop och webbspelare” i avsnittet ovan.

Ange din standardinställning

Spellistor som du skapar är offentliga som standard, men du kan inaktivera/aktivera den här inställningen när som helst.

Obs! Desktop-app krävs.

1. Klicka på  i desktop-appens övre högra hörn.
  2. Välj Inställningar.
  3. Gå till Sociala nätverk och inaktivera/aktivera Gör nya spellistor offentliga automatiskt.

Senast uppdaterad: 29 april 2021