Sekretess för spellistor

Du kan välja vilka spellistor som visas i din profil.

För spellistor som inte visas i din profil kan du tänka på att:

• Om du delar dem kan mottagare spela upp, följa och dela dem med andra.
  • Spellisteföljare kan visa dem i sina profiler.
  • Om spellistan är gemensam kan alla mottagare redigera spellistan.

Välj din enhet för att se hur du lägger till eller tar bort spellistor i din profil.

1. Tryck på  (iOS)/ (Android) längst upp i spellistan.
  2. Välj Lägg till i profil eller Ta bort från profil.
  1. Högerklicka på spellistan.
  2. Välj Lägg till i profil eller Ta bort från profil.

Lägg till nya spellistor i din profil som standard

Som standard visas inte spellistor som du skapar i din profil, men du kan aktivera/inaktivera den här inställningen när som helst.

Obs! Använd desktop-appen för att ställa in en standard som därefter gäller på alla enheter.

1. I desktop-appen klickar du på  längst upp och väljer Inställningar.
  2. Under Sociala nätverk aktiverar/inaktiverar du Gör nya spellistor offentliga automatiskt..

Ladda ned desktop-appen