Vad är Spotify?

Spotify är en tjänst för digital musik, poddar och videos som ger dig omedelbar tillgång till miljontals låtar och annat material från artister över hela världen.

Grundläggande funktioner som att spela upp musik är helt gratis, men du kan även välja att uppgradera till Spotify Premium.

Oavsett om du har Premium kan du:

• få rekommendationer baserat på din smak
  • bygga samlingar med musik och poddar
  • och mer!

Spotify är tillgängligt på en rad olika enheter, däribland datorer, telefoner, surfplattor, högtalare, TV:ar och bilar och du kan enkelt växla mellan olika enheter med Spotify Connect.

Kan jag behålla musik från Spotify?

Spotify ger dig endast tillgång till musk och poddar genom våra appar. Vår licensiering innebär att det inte finns något sätt att exportera innehåll från appen.