Last.fm

Scrobblen
Werkwoord [ˈskrɒblən]: Een nieuwerwets internetwoord dat 'Last.fm gebruiken om alle nummers die iemand heeft afgespeeld, bij te houden op zijn of haar muziekspeler' betekent.

Je kunt alles waar je naar luistert op Spotify 'scrobblen' met Last.fm, ongeacht welk apparaat je gebruikt.

1. Ga naar Last.fm en log in.
  2. Plaats de muisaanwijzer op je profielfoto in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Applicaties.
  5. Klik naast Scrobblen met Spotify op Verbinden.
  6. Ga door om Last.fm toegang te geven tot je Spotify-account.

De verbinding verbreken

Volg de bovenstaande stappen en kies naast Scrobblen met Spotify de optie Verbinding verbreken.

Voor het laatst bijgewerkt op 04 juli, 2018