Jeg har opsagt mit abonnement, men er blevet opkrævet for det

Gå til din kontoside, og rul til Betaling under Dit abonnement.

Hvad er der på din kontoside?

Dette kan du gøre

Spotify Free

Kontoen bliver ikke debiteret

Hvis du kan se nylige opkrævninger på dit kontoudtog, er du muligvis logget på den forkerte kontoside. Prøv at logge på igen med nogle andre loginoplysninger.

Din næste betalingsdato

Abonnementet er ikke blevet opsagt

Prøv opsigelsestrinnene igen, og sørg for, at du når frem til bekræftelsesmeddelelsen.

Datoen, hvor din konto overgår til Spotify Free

Opsigelsen er gennemført

Du har sandsynligvis opsagt dit abonnement, lige efter din betaling blev behandlet, men du bliver ikke debiteret igen.

Du kan blive ved med at bruge Premium indtil den dato, hvor din konto overgår til den gratis version.

Dit abonnement er knyttet til et partnerfirma (f.eks. din mobil- eller internetudbyder)

Et partnerfirma administrerer dine betalinger

Du skal kontakte det pågældende firma for at få hjælp.

Du kan finde deres kontaktoplysninger på din kontoside under Betaling.