Det går inte att gå med i Duo‑planen

För: Duo‑planmedlemmar

Plan‑medlemmarna kan byta plan en gång var tolfte månad.

Du behöver vara inloggad på ditt eget Spotify‑konto och ha tagit emot en inbjudan till din e‑postadress för att gå med.

• Du behöver bo ihop med planhanteraren.
  • Ange samma adress som planhanteraren när du går med i planen.

Inbjudan fungerar inte

• Prova att öppna länken i ett inkognitofönster/privat fönster i webbläsaren.
  • Inbjudan utgår när den används av en annan medlem. Be personen som hanterar planen att skicka en ny länk till dig så att du kan försöka igen.

Hittades inte adressen?

Om din adress inte fylls i automatiskt anger du den och väljer sedan Hitta.

Om du fortfarande inte hittar den kan du välja din byggnad, ditt gatunamn eller en offentlig plats eller byggnad i närheten. Använd bara inte någon annans adress.