Tror du, at din konto er blevet hacket?

Vores platform og brugeroptegnelser er sikre, men nogle gange betyder databrud hos andre tjenester, at andre kan logge på din Spotify-konto.

Hold øje med følgende:

• Din adgangskode virker ikke længere
  • Din e-mailadresse er blevet ændret
  • Playlister er blevet tilføjet eller fjernet
  • Senest afspillede ser forkert ud
  • Musik afspilles, uden du styrer det
  • Dit abonnement er blevet ændret
  • En anden Facebook-konto er blevet tilknyttet til din konto
  • E-mails om logins, du ikke genkender

Du kan være sikker på, at dine økonomiske og sikkerhedsmæssige oplysninger aldrig kompromitteres.

Har du stadig adgang til din konto?

Følg blot denne vejledning for at sikre din konto.

1. Nulstil din adgangskode

Åbn dit link til nulstilling i et privat/inkognitovindue, og vælg en stærk adgangskode, du ikke har brugt før.

Nulstil din adgangskode

Sørg også for at ændre adgangskoden til alle tjenester, der er tilknyttet til din konto, såsom din e-mailadresse, Facebook eller Apple.

Tip! Tjek sikkerheden på din Facebook-konto.

2. Log af overalt

Log på din kontoside, rul ned, og vælg LOG AF OVERALT.

Log på din kontoside

Bemærk: Det kan tage op til 1 time, før du bliver logget af overalt.

3. Tjek tredjepartstilknytninger

Gå til Apps på din kontoside for at gennemgå, hvad der er tilknyttet til din konto. Det er bedst at vælge FJERN ADGANG for dem alle for at sikre kontoens sikkerhed (du kan tilknytte dem igen senere).

Gå også til Spotify-computerappens indstillinger for at gennemgå alle tilknyttede Facebook-konti under Sociale medier. Hvis der er nogen, skal du klikke på FJERN TILKNYTNING TIL FACEBOOK for at fjerne dem. Hvis det er din egen Facebook-konto, skal du ændre din Facebook-adgangskode, før du tilknytter den igen.

4. Log på igen, og forbliv beskyttet

Nu kan du logge på alle dine enheder igen og tilknytte alle apps og tjenester igen.

Din kontos sikkerhed er mest udsat ved databrud hos andre tjenester, så for at forhindre, at det sker igen, er det bedst at bruge en stærk adgangskode, som du ikke bruger til andre tjenester.

Tip: Læs mere om, hvordan du beskytter din konto.

Kan du ikke få adgang til din konto?

Kontakt os, så hjælper vi med at sikre din konto.

Kontakt os

Har du mistet noget?

Vi kan hjælpe med at sikre og gendanne alt, hvad der er forsvundet fra din konto.

Kontakt os

Tip! Hav et skærmbillede af din Spotify-kvittering eller kontoudtog klar – vi har muligvis brug for det af sikkerhedsmæssige årsager (sørg for, at det ikke viser det fulde kreditkortnummer, udløbsdatoen eller den 3-cifrede kode).