Vrienden volgen

Volg vrienden om te zien waar ze naar luisteren in Activiteit van vrienden.

Of vraag je vrienden om een link naar hun profiel met jou te delen.

Kies je apparaat om te zien hoe je vrienden vindt en volgt.

Kun je je vrienden niet vinden?

Om je vrienden in de lijst VRIENDEN ZOEKEN te vinden, moet je je Spotify-account verbinden met Facebook.

Is je Spotify-account verbonden met Facebook, maar kun je je vrienden nog steeds niet vinden? Ga naar Facebook om te controleren of je vriendenlijst is gedeeld met Spotify:

1. Ga in een webbrowser naar facebook.com/settings.
  2. Ga naar Apps en websites.
  3. Selecteer Spotify.

Kijken wie je volgt

Bekijk VOLGERS op je profielpagina.

Iemand blokkeren

Je kunt anderen blokkeren zodat ze je activiteiten op Spotify niet kunnen zien.

Als je iemand blokkeert, dan kan deze persoon:

• Jou en je playlists niet volgen
  • Je profiel of luisteractiviteit niet zien

Kies je apparaat om te zien hoe je iemand kunt blokkeren of deblokkeren: