Bekijk onze hulp op Twitter of Facebook:

TwitterFacebook

Vrienden volgen

Volg vrienden om te zien waar ze naar luisteren in Activiteit van vrienden.

Of vraag je vrienden om een link naar hun profiel met jou te delen.

Kies je apparaat om te zien hoe je vrienden vindt en volgt.

Opmerking: om je vrienden te vinden in deze lijst, moet je je Spotify-account verbinden met Facebook.

  1. Tik op Home
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik bovenaan op Profiel bekijken.
  4. Tik op  (iOS) of  (Android).
  5. Tik op VRIENDEN ZOEKEN.
  6. Tik op IEDEREEN VOLGEN of  naast een specifiek persoon.
    Tip: tik er nogmaals op om iemand niet meer te volgen.

Opmerking: om je vrienden te vinden in deze lijst, moet je je Spotify-account verbinden met Facebook.

  1. Scrol naar beneden bij Activiteit van vrienden aan de rechterkant.
  2. Klik op VRIENDEN ZOEKEN. Klik vervolgens op VOLGEN.
    Tip: klik er nogmaals op om iemand niet meer te volgen.

Kun je je vrienden niet vinden?

Om je vrienden in de lijst VRIENDEN ZOEKEN te vinden, moet je je Spotify-account verbinden met Facebook.

Is je Spotify-account verbonden met Facebook, maar kun je je vrienden nog steeds niet vinden? Ga naar Facebook om te controleren of je vriendenlijst is gedeeld met Spotify:

  1. Ga in een webbrowser naar facebook.com/settings.
  2. Ga naar Apps en websites.
  3. Selecteer Spotify.

Log uit en daarna weer in bij Spotify.

  1. Verwijder Spotify uit Apps en websites op Facebook.
  2. Verbreek de verbinding met Facebook vanuit je Spotify-account en maak opnieuw verbinding om opnieuw toegang te geven tot je Facebook-gegevens.

Meer informatie over het verbreken van de verbinding met Facebook

Kijken wie je volgt

Bekijk VOLGERS op je profielpagina.

Iemand blokkeren

Je kunt anderen blokkeren zodat ze je activiteiten op Spotify niet kunnen zien.

Als je iemand blokkeert, dan kan deze persoon:

  • Jou en je playlists niet volgen
  • Je profiel of luisteractiviteit niet zien

Kies je apparaat om te zien hoe je iemand kunt blokkeren of deblokkeren:
 

  1. Ga naar het profiel en tik op  (iOS) of  (Android).
  2. Tik op Blokkeren  / Deblokkeren .
  1. Ga naar het profiel en klik op  .
  2. Selecteer Blokkeren of Deblokkeren.

Voor het laatst bijgewerkt op: 15 november, 2021

Was dit artikel nuttig?