Kontrollera dina kvitton

Du kan visa din plan och dina ljudbokskvitton genom att logga in på din kontosida. Du kan se kvitton för transaktioner från de senaste två åren.

1. Logga in på din kontosida.
  2. Under Betalning väljer du Beställningshistorik.
  3. Klicka på Mer information.

Du kan även få e-postkvitton när du startar en testversion eller gör din första betalning för en ny prenumeration.

Skriv ut ditt kvitto

Om du vill ladda ned ett kvitto klickar du på det och väljer sedan Skriv ut kvitto längst ned.