Upptäckt av missbruk

Spotify tar skyddet av dina kontouppgifter på stort allvar. Vi upptäcker och blockerar aktivt misstänkt aktivitet för att skydda våra användare.

Varför kan inte Spotify behandla min begäran?

Om du ser meddelandet, ”För att skydda dig kan vi inte behandla din begäran just nu”, kan det bero på någon av följande anledningar:

• Du har försökt för många gånger i dag
    Försök igen om ett dygn.

• Du använder ett VPN
    Du måste inaktivera ditt VPN för att fortsätta använda Spotify.

• Du använder en proxy
    Du kan behöva inaktivera dina proxyinställningar eller kontakta din nätverksadministratör för att ändra den.

Om du tror att e‑postadressen har ändrats utan din tillåtelse läser du Tror du att ditt konto har hackats?