Spotifyn kuuntelu Bluetooth-laitteilla

Kuuntele Spotifyta Bluetoothia tukevilla laitteilla, kuten kaiuttimilla, kuulokkeilla ja jopa auton viihdejärjestelmillä.

Spotifyn toistaminen Bluetoothilla edellyttää

• Spotify-sovellusta Bluetooth-tuetussa laitteessa
  • audiolaitetta, joka tukee Bluetoothia.

Näin käytät Bluetoothia

Huomautus: Spotify kannattaa sulkea Bluetooth-yhteyden muodostamisen ajaksi.

1. Kytke Bluetooth päälle molemmissa laitteissa.
  2. Luo laitepari Bluetooth‑asetuksissa.
    Vinkki: Saat lisätietoja laitteesi tukisivustolta.
  3. Avaa Spotify ja laita musiikki soimaan.

Ääni kuuluu nyt valitsemastasi laitteesta.

Eikö toimi?

• Tarkista, että laitteet ovat tarpeeksi lähellä toisiaan, mieluiten metrin päässä toisistaan.
  • Jotkin laitteet voivat olla yhteydessä vain yhteen laitteeseen kerrallaan. Katkaise yhteys muista laitteista.
  • Tarkista Spotifyn sisältävän laitteen asetuksista, että Bluetooth sallii median jakamisen.
  • Varmista, että molemmilla laitteilla on riittävästi virtaa.

Jos yhteys ei vieläkään toimi, yritä muodostaa laitepari uudelleen:

1. Poista laitteesi Bluetooth-asetuksista toisen laitteen tiedot.
    Vinkki: Tämä toiminto voi olla joko nimellä Unohda tai Poista pariliitos.
  2. Kytke Bluetooth pois päältä molemmissa laitteissa ja sitten takaisin päälle.
  3. Muodosta laitepari uudelleen. Katso vaiheittaiset ohjeet laitteesi käyttöoppaasta.