Betaling for Spotify via Google Play Fakturering

Du kan bruge Google Pay til at betale for Spotify.

Vælg Betal med Google Play-fakturering på betalingssiden, og følg vejledningen.

Virker det ikke?

Hvis du stadig har problemer med betalingen, kan du gøre følgende:

• Opdater siden, og prøv igen. Det er muligvis blot et midlertidigt problem med forbindelsen.
  • Tjek, at du har en aktiv betalingsmetode tilknyttet din Google Play-konto. Se vejledningen for Google Play.
  • Prøv en anden betalingsmetode, eller kontakt Google for at fÃ¥ mere hjælp.

Oplever du problemer, efter du er logget ind?

Google administrerer dine betalinger, så du skal kontakte dem vedrørende betalingsrelaterede spørgsmål. Kontakt Google.