Songwriter pages

Songwriter Pages visar upp låtskrivares verk för fans och potentiella medverkande på Spotify. De innehåller alla verk som utgivare delar med oss och en lista över frekventa medverkande.

Varje Songwriter Page kommer med en Written By‑spellista. Fans kan lyssna på den för att höra låtar som den låtskrivaren har skrivit eller medverkat på.

Skapa och dela ett kampanjkort för din Songwriter Page eller Written By‑spellista så att alla kan kolla in din musik – oavsett om de är Spotify‑användare eller inte.

Du hittar en låtskrivares sida genom att öppna Spotify‑appen och visa upphovsinformationen för en låt. Om låtskrivaren har en Songwriter Page kan du klicka på hens namn.

Läs mer om upphovsinformation

Skaffa en Songwriter Page

Songwriter Pages drivs av utgivares Spotify for Publishing‑konton.

Läs mer om Spotify for Publishing

Obs! Songwriter Pages är i betaversion. Fyll i det här formuläret om du är intresserad av att skaffa en Songwriter Page.

Just nu samarbetar vi endast med utgivare för att skapa Songwriter Pages via Spotify for Publishing. Det är för att vi behöver ha detaljerad utgivningsdata som levereras i CWR‑format.