Klickbara upphovspersoner

Vi visar information om låtskrivare, producenter och artister som ingår i de metadata som skickas till oss från ditt bolag eller din distributör.

Vi gör så att det går att klicka på upphovsinformationen om låtskrivaren om hen har en Songwriter Page och en ansluten Written By‑spellista. De här sidorna är i betaversion, så det går ännu inte att klicka på all upphovsinformation.

Läs mer om Songwriter Pages

Fel eller saknad upphovsinformation?

Kontakta ditt bolag eller din distributör för att uppdatera information om upphovsperson för en låt. De måste skicka metadata som innehåller rätt information till oss.

Vi strävar efter att få ut upphovsinformationen inom en vecka från det att vi har fått metadata från ditt skivbolag eller din distributör.

Obs! Det är inte alla distributörer som stöder upphovsinformation. Vi arbetar med att göra det enklare för dig att få ut din upphovsinformation till oss i framtiden.