Få åtkomst till Spotify for Artists

Med Spotify for Artists kan du:

• Se din publikstatistik
  • Marknadsför din musik
  • Hantera din artistprofil

Du får också en blå verifieringsmarkering när du gör anspråk på din artistprofil.

Det finns en webbläsarversion på artists.spotify.com och en Spotify for Artists‑app för iOS och Android.

Artister och managers

Tips: Vill du gå med i ett andra artistteam? Läs mer om hur du går med i flera team

Gå med i ett artistteam innan din första release?

Be ditt bolag eller distributör om din artistlänk eller URI. Det startar spotify.com/artist eller spotify:artist.

Klistra in din artistlänk eller URI på sidan Vilket artist team är det? när du skickar in din åtkomstbegäran.

Bolag och distributörer

Genom att gå med i ditt musikbolagsteam kan du se hela katalogen för ditt bolag på ett och samma ställe.

Katalogen du ser i Spotify for Artists baseras på distributören och musikbolagsnamnen i dina releasers metadata.

• Be ditt team att bjuda in dig
    Om någon i ditt team redan har administratörsåtkomst kan du be hen att skicka en inbjudan till dig. Om du inte vet hur du når din admin kan du skicka in en begäran så meddelar vi hen åt dig.
  • Skapa ett musikbolagsteam
    Din förfrågan granskas manuellt, så det kanske tar några dagar att få åtkomst. När du skapar ett musikbolagsteam behöver du dela några spår eller album som ditt företag äger.