Premium

Spotify låter fantastiskt med Premium.

Tips: Kolla in skillnaden mellan Premium och våra andra prenumerationsalternativ.

Kom igång

Gå till www.spotify.com/premium för att registrera dig.

Om du aldrig har haft Premium förut kan du prova det gratis!

Obs! Du kan inte prenumerera på Premium via appen för iPhone och iPad. Kolla in timetoplayfair.com/facts för mer information om det.

Vanliga frågor

Priset för Premium varierar mellan olika länder och regioner. Ta reda på priset för Premium i ditt land.

Du kan betala för Spotify på flera sätt. Gå bara till www.spotify.com/premium och fortsätt till betalningssidan för att se vilka metoder som är tillgängliga där du befinner dig.

Om du betalar för Premium men inte kan använda dina Premium-funktioner kan du kolla in Varför fungerar inte min Premium-prenumeration?.

Du kan avsluta din Premium-prenumeration när som helst.

Senast uppdaterad: 02 Oktober 2020