Spotify Wrapped

Spotify Wrapped er vår årlige takk til brukere, artister og skapere verden over. Hvert år feirer Wrapped musikken og podkastene som har gitt oss lydsporet til verden rundt oss.

Dette årlige øyeblikket inkluderer en interaktiv opplevelse som gjenspeiler din personlige musikkreise gjennom året. I tillegg gir vi deg personlig tilpassede spillelister samt globale topplister som feirer hvordan hundrevis av millioner av fans over hele verden lyttet gjennom året.

Husk: Wrapped er kanskje ikke tilgjengelig for alle brukere, da det er underlagt spesifikke kvalifiseringskriterier.

For oppdateringer om Wrapped kan du se Wrapped-nettstedet.