Soittolistojen ominaisuudet

Mukautettavien ominaisuuksien avulla voit ottaa soittolistoistasi kaiken irti.

Vinkki: Tutustu oppaaseemme, jossa kerrotaan, miten voit luoda ja muokata soittolistoja.

Huomautus: Tarvitset työpöytäsovelluksen

Anna soittolistoillesi persoonallinen ilme lisäämällä niille kansikuva, kuvaus ja jopa linkkejä verkkosivustoille.

1. Napsauta soittolistan kuvaa.
  2. Muokkausnäkymässä voit antaa soittolistalle nimen ja lisätä sille kuvauksen.
  3. Lataa uusi kansikuva napsauttamalla VALITSE KUVA tai vaihda nykyinen kuva uuteen napsauttamalla VAIHDA KUVA.
  4. Valitse TALLENNA.

Huomautus: Voit ladata vain .jpeg-tiedostoja, jotka ovat kooltaan enintään 4 Mt. Kuvat eivät saa loukata tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä tai kenenkään henkilökohtaisia oikeuksia. Lisätietoja on soittolistojen kuvaohjeissa.

Vinkki: Jaa persoonallinen soittolista kavereillekin!

Luo kaikkien aikojen paras soittolista ja muokkaa sitä kavereidesi ja samanmielisten musiikinystävien kanssa. Tarkempia ohjeita saat oppaistamme:

Etkö keksi, mitä lisäisit seuraavaksi Spotify-soittolistallesi? Suositeltujen kappaleiden avulla voit kasvattaa soittolistaasi aiheeseen sopivilla, monipuolisilla ehdotuksilla, jotka perustuvat soittolistan nimeen ja sillä jo oleviin kappaleisiin.

1. Luo soittolista.
    Vinkki: Jos haluat soittolistan nimeen perustuvia kappalesuosituksia, anna sille tunnistettava, englanninkielinen nimi (esim. Workout, Running tai Chill Out).
  2. Näet Suositellut kappaleet soittolistan lopussa.
  3. Lisää kappalesuositus soittolistallesi napsauttamalla LISÄÄ. Jos käytät mobiililaitetta, napauta Lisää soittolistaan -painiketta .
  4. Saat tuoreen valikoiman suosituksia valitsemalla PÄIVITÄ.

Huomautus: Suositellut kappaleet ovat saatavilla vain itse luomillesi soittolistoille ja yhteissoittolistoille.

Voit määrittää omat soittolistasi julkisiksi Spotifyssa, jolloin kuka tahansa voi etsiä, kuunnella ja seurata niitä. Voit myös määrittää ne yksityisiksi, jolloin ne näkyvät ja kuuluvat vain sinulle.

Työpöytäsovellus ja verkkosoitin

1. Napsauta soittolistaa hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse Määritä julkiseksi tai Määritä salaiseksi.

iPhone ja iPad

1. Napauta soittolistan oikeassa yläkulmassa olevaa -painiketta.
  2. Valitse Määritä julkiseksi tai Määritä salaiseksi.

Android

1. Napauta soittolistan oikeassa yläkulmassa olevaa -painiketta.
  2. Valitse Määritä julkiseksi tai Määritä salaiseksi.

Oletusasetusten määrittäminen

Huomautus: Tarvitset työpöytäsovelluksen

1. Napsauta työpöytäsovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa -painiketta.
  2. Kytke kohdan Sosiaalinen media alla oleva asetus Tee uusista soittolistoista automaattisesti julkisia päälle tai pois päältä.

Soittolistakansiot ovat oiva keino soittolistojen pitämiseen järjestyksessä. Tarvitset niiden luomiseen työpöytäsovelluksen, mutta ne näkyvät sen jälkeen myös mobiililaitteilla.

1. Napsauta työpöytäsovelluksen vasemmassa valikossa yhtä soittolistoista hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse Luo kansio.
  3. Anna kansiolle nimi ja paina Enter.

Voit vetää soittolistoja kansioon ja jopa luoda uusia kansiota kansion sisälle.

Poistitko epähuomiossa luomasi soittolistan? Lue, miten voit palauttaa poistettuja soittolistoja.