Samsung-älykellot

Ohjaa musiikkia Samsung-älykellosi näytöltä.

Yhteensopivat laitteet: Gear S3, Gear Sport, Gear Fit 2 ja Fit 2 Pro sekä Galaxy Watch.

• Laita musiikki soimaan, pysäytä se ja skippaa kappaleita.
  • Tallenna musiikkia.
  • Valitse satunnaistoisto tai toista kappale uudelleen.
  • Toista musiikkia omasta kirjastosta, Browse-osiosta ja äskettäin kuunnelluista kappaleista.

Premium-ominaisuudet

Jos sinulla on Premium-tilaus, voit lisäksi

• toistaa musiikkia eri laitteilta Spotify Connectin avulla käyttämällä sovellusta kaukosäätimenä
  • ladata sovellukseen musiikkia offline-kuuntelua varten (katso alta kohta Musiikin lataaminen)
  • hakea sisältöä tekstikomennoilla
  • nauttia Premium-äänenlaadusta.

Näin pääset alkuun

Järjestelmävaatimukset

• Gear S3, Gear Sport sekä Gear Fit 2 ja Fit 2 Pro
    • Android 4.4 tai uudempi ja vähintään 1,5 Gt RAM-muistia
    • iPhone 5 tai uudempi, jossa on vähintään iOS 9.0.
  • Galaxy Watch
    • Android 5.0 tai uudempi ja vähintään 1,5 Gt RAM-muistia
    • iPhone 5 tai uudempi, jossa on vähintään iOS 9.0.

Spotifyn asentaminen Samsung-älykelloon

1. Valitse Samsung-älykellon aloitusnäytöltä Sovellukset.
  2. Valitse Galaxy Apps.
  3. Hae Spotify-sovellus ja napauta Asenna.
  1. Valitse puhelimessasi Sovellukset.
  2. Napauta Samsung Gear ja valitse sitten Samsung Galaxy Apps.
  3. Valitse ESSENTIALS ja etsi Spotify.
  4. Napauta latauskuvaketta ja valitse sitten HYVÄKSY JA LATAA. Spotify asennetaan älykelloosi.

Kun sovellus on asennettu, voit kuunnella musiikkia suoraan kellostasi tai toistaa sitä toisella laitteella Bluetoothin tai Spotify Connectin välityksellä.

Musiikin lataaminen

1. Katkaise puhelimen ja älykellon välinen yhteys tai aseta puhelin lentokonetilaan.
  2. Varmista kellon asetuksista, että se on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon.
  3. Avaa kellon Spotify-sovellus.
  4. Siirry asetuksiin ja valitse Toisto > Striimaa Wi-Fi-verkossa
  5. Valitse soittolista ja napauta LATAA.
  6. Nyt voit kuunnella tätä soittolistaa ilman internet- tai Bluetooth-yhteyttä.

Tarvitsetko apua?

Vieraile Samsungin tukisivustolla.

Tukisivumme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin ja tilanteisiin, joissa musiikin kuuntelu ei onnistu.

Päivitetty viimeksi 04. joulukuuta 2019