Samsung-älykellot

Ohjaa musiikkia Samsung-älykellosi näytöltä.

Yhteensopivat laitteet: Gear S2 ja S3, Gear Sport, Gear Fit 2 ja Fit 2 Pro sekä Galaxy Watch.

• Laita musiikki soimaan, pysäytä se ja skippaa kappaleita.
  • Tallenna musiikkia.
  • Valitse satunnaistoisto tai toista kappale uudelleen.
  • Toista musiikkia omasta kirjastosta, Browse-osiosta ja äskettäin kuunnelluista kappaleista.

Huomautus: Jos käytät Spotifyn ilmaispalvelua, voit kuunnella musiikkia vain satunnaistoistolla ja skipata kappaleita korkeintaan kuusi kertaa tunnissa. Lue lisää Spotify Freestä mobiililaitteissa.

Premium-ominaisuudet

Jos sinulla on Premium-tilaus, voit lisäksi

Näin pääset alkuun

Järjestelmävaatimukset

• Gear S2 ja S3, Gear Sport sekä Gear Fit 2 ja Fit 2 Pro
    • Android 4.4 tai uudempi ja vähintään 1,5 Gt RAM-muistia
    • iPhone 5 tai uudempi, jossa on vähintään iOS 9.0.
  • Galaxy Watch
    • Android 5.0 tai uudempi ja vähintään 1,5 Gt RAM-muistia
    • iPhone 5 tai uudempi, jossa on vähintään iOS 9.0.

Spotifyn asentaminen Samsung-älykelloon

1. Valitse Samsung-älykellon aloitusnäytöltä Sovellukset.
  2. Valitse Galaxy Apps.
  3. Hae Spotify-sovellus ja napauta Asenna.
  1. Valitse puhelimessasi Sovellukset.
  2. Napauta Samsung Gear ja valitse sitten Samsung Galaxy Apps.
  3. Valitse ESSENTIALS ja etsi Spotify.
  4. Napauta latauskuvaketta ja valitse sitten HYVÄKSY JA LATAA. Spotify asennetaan älykelloosi.

Kun sovellus on asennettu, voit kuunnella musiikkia suoraan kellostasi tai toistaa sitä toisella laitteella Bluetoothin tai Spotify Connectin välityksellä.

Tarvitsetko apua?

Vieraile Samsungin tukisivustolla.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.

Päivitetty viimeksi 30. lokakuuta 2018