Apua kirjautumiseen Facebook-tilillä

Rekisteröitymällä Facebookin kautta tai yhdistämällä Facebook-tilin voit kirjautua sisään Spotifyhin Facebook-tiliäsi käyttäen.

Samalla saat Facebook-nimesi ja -profiilikuvasi näkyviin Spotify-sovelluksessa ja löydät helposti kaverisi Spotifysta.

Rekisteröidy käyttäen Facebook-tililläsi

Vanhan tilin yhdistäminen Facebookiin

1. Napauta Koti .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Sosiaaliset asetukset -kohdan alta Yhdistä Facebookiin
  1. Valitse sovelluksen oikeasta yläkulmasta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Sosiaalinen media -kohdasta LINKITÄ FACEBOOKIIN.
  4. Anna Facebook-tunnuksesi ja napsauta Kirjaudu.

Eikö kirjautuminen Facebookin kautta onnistu?

Luo Spotify-salasana, jotta voit kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi.

1. Syötä salasanan palautuslomakkeeseen Facebook-tilisi sähköpostiosoite.
  2. Saat sähköpostiisi viestin, jonka avulla voit palauttaa salasanasi.

Näin sinun ei tarvitse käyttää Facebook-painiketta sisäänkirjautumiseen. Voit sen sijaan syöttää Facebook-sähköpostiosoitteesi ja uuden salasanan.

Luo Spotify-salasana

Jos tämä ei toimi, saat neuvoja täältä.

Facebook-yhteyden katkaiseminen

Huomautus: Jos olet rekisteröitynyt Spotifyhin Facebookin kautta, sinun on ensin luotava Spotify-salasana. Katso ohjeet yllä.

Siirry työpöytäsovelluksessa asetuksiin ja valitse KATKAISE YHTEYS FACEBOOKIIN.

Facebook-yhteyttä ei voi katkaista mobiililaitteilla tai tableteilla.

Päivitetty viimeksi 07. syyskuuta 2020