Kavereiden seuraaminen

Seuraa kavereitasi, niin näet Kavereiden tapahtumat ‑syötteestä, mitä he kuuntelevat.

Voit myös pyytää kavereita jakamaan linkit profiileihinsa.

Ohjeet kavereiden hakemiseen ja seuraamiseen saat valitsemalla laitteesi.

Eivätkö kaverisi löydy?

Spotify‑tilisi on oltava yhdistetty Facebookiin, jotta kaverisi näkyvät LÖYDÄ KAVEREITA ‑luettelossa.

Jos Spotify‑tilisi on yhdistetty Facebookiin, mutta et siltikään löydä kavereitasi, tarkista Facebookissa, että kaveriluettelosi on jaettu Spotifyn kanssa:

1. Siirry verkkoselaimella osoitteeseen facebook.com/settings.
  2. Valitse Sovellukset ja sivustot.
  3. Valitse Spotify.

Katso, ketkä seuraavat sinua

Näet seuraajasi profiilisivusi kohdassa SEURAAJAT.

Käyttäjän estäminen

Voit estää muita näkemästä toimintaasi Spotifyssa.

Kun estät jonkun, hän

• ei voi seurata sinua tai soittolistojasi
  • ei voi nähdä profiiliasi tai kuuntelutapahtumiasi.

Valitse laitteesi, jotta näet ohjeet käyttäjän estämiseen ja eston poistamiseen: