Tjek dine kvitteringer

Du kan se dit abonnement og dine kvitteringer for lydbøger, hvis du logger på din kontoside. Kvitteringer er tilgængelige for transaktioner fra de sidste 2 år.

1. Log på din kontoside.
  2. Gå til Betaling, og vælg Ordrehistorik.
  3. Klik på Flere oplysninger.

Du får også kvittering på e-mail, når du starter et prøvetilbud eller betaler et nyt abonnement for første gang.

Udskriv din kvittering

Du kan downloade en kvittering ved at klikke på den og derefter vælge Udskriv kvittering nederst på siden.