Ominstallera Spotify

En ominstallation ger appen nytt liv och åtgärdar många vanliga problem.

Obs! Alla offlinespellistor måste laddas ner på nytt efter ominstallationen.

MAC

1. Klicka på Spotify i menyraden och välj Avsluta Spotify.
  2. Öppna Finder och klicka på Go > Library (Gå > Bibliotek) på menyraden. (Du kanske måste hålla ned Alt-tangenten om du inte kan se Library (Bibliotek).)
  3. Öppna Caches (Cacheminnen) och ta bort mappen com.spotify.Client.
  4. Klicka på bakåtpilen.
  5. Öppna Application Support (Programsupport) och ta bort mappen Spotify.
  6. Ladda ned och installera Spotify.

WINDOWS

1. Stäng Spotify
  2. Gå till Kontrollpanelen.
  3. Klicka på Program och funktioner.
  4. Välj Spotify i listan och klicka på avinstallera.
  5. Följ anvisningarna på skärmen.
  6. Ladda ned och installera Spotify.

WINDOWS 10

1. Öppna Spotify och klicka på Arkiv i menyraden. Välj Avsluta.
  2. Klicka på Start . Välj Settings.
  3. Öppna Appar.
  4. Klicka på Appar och funktioner och välj Spotify.
  5. Klicka på Avinstallera. Klicka på Avinstallera igen i popup-fönstret för att bekräfta.
  6. Ladda ned och installera Spotify från Windows Apps store.
  1. Tryck på och håll ned Spotify-ikonen på startskärmen tills den skakar.
  2. Tryck på X-symbolen på ikonen.
  3. Öppna App Store och sök efter och installera Spotify Music-appen.
  1. Tryck på och håll ned Spotify-ikonen på startskärmen tills den skakar.
  2. Tryck på X-symbolen på ikonen.
  3. Öppna App Store och sök efter och installera Spotify Music-appen.

Android 6.0+

1. Gå till Inställningar i din telefon.
  2. Välj Appar.
  3. Leta reda på Spotify i listan över appar och tryck på ikonen.
  4. Tryck på Lagring > Rensa data för att göra en ren ominstallation.
  5. Tryck på Avinstallera.
  6. Öppna Play och installera Spotify Music-appen.

Äldre Android-enheter

1. Gå till Inställningar på din telefon.
  2. Välj Program och sedan Hantera program.
  3. Leta reda på Spotify i listan över appar och tryck på ikonen.
  4. Tryck på Rensa data.
  5. Gör en ren ominstallation genom att gå till Lagring > Android > Data och ta bort mappen som heter com.spotify.music.
  6. Öppna Play och installera Spotify Music-appen.
Senast uppdaterad 21 Mars, 2018