Använda Spotify utomlands

Från stranden till skidbacken – låt Spotify fixa soundtracket på resan.

Premium-konton

• Du kan streama Spotify när som helst och var som helst i världen där du har tillgång till obegränsat internet.
  • Ladda ned din favoritmusik så att du kan lyssna även när du sitter på ett flygplan eller befinner dig på någon annan plats utan internet.

Free-konton

Du kan använda Spotify i ett annat land än det som är registrerat i ditt konto i upp till 14 dagar. Efter det måste du uppgradera till Premium eller ändra det land som är registrerat i kontot.

Trevlig resa!

Kan jag uppgradera till Premium i ett annat land?

Japp! Du behöver bara en betalningsmetod med en faktureringsadress som matchar det land som har registrerats för ditt konto.