Skaffa en Stöd från fansen‑länk

Insamlingslänken för Stöd från fansen måste gå via en av dessa godkända partner:

Cash App

• Skapa en $cashtag – ett unikt användarnamn som används för att skicka eller ta emot pengar
  • Tillgängligt i Storbritannien och USA, men du kan ta emot pengar från vilket land som helst.

Läs mer om Cash App

GoFundMe

• Social insamlingsplattform för att samla in pengar till individer, ändamål och organisationer.
  • Tillgänglig i Australien, Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italien, Kanada, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Portugal, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland, USA och Österrike.

Läs mer om GoFundMe

Givealittle

• Insamlingsplattform för att samla in pengar till individer, ändamål och organisationer.
  • Tillgänglig i Nya Zeeland.

Läs mer om Givealittle

Mercado Pago

• Ställ in ett bestämt donationsbelopp.
  • Tillgänglig i Argentina, Brasilien, Chile, Colombia, Mexiko, Peru och Uruguay.

Läs mer om Mercado Pago

PayU

• Ställ in ett bestämt donationsbelopp.
  • Tillgänglig i Argentina, Brasilien, Chile, Colombia, Mexiko och Peru.

Läs mer om PayU

iyzico

• Ett PayU-företag för att överföra pengar online.
  • Tillgängligt i Turkiet.

Läs mer om iyzico

PayPal.Me

• Skapa en PayPal.Me-länk för att ta emot pengar via PayPal.
  • Tillgängligt i dessa länder.
  • I Australien? Du måste verifiera din identitet genom PayPals kundidentifieringsprogram för att få tillgång till dina pengar.

Obs! Om du är baserad i ett av de här länderna ska du inte använda PayPal.Me för ditt Artistens val för insamling. Då tas det bort och PayPal skulle kunna införa begränsningar för ditt PayPal‑konto.

Argentina, Bahrain, Chile, Colombia, Costa Rica, Dominikanska republiken, Ecuador, El Salvador, Förenade Arabemiraten, Guatemala, Honduras, Hongkong, Indien, Israel, Jordanien, Malaysia, Mexiko, Nicaragua, Oman, Panama, Peru, Qatar, Saudiarabien, Singapore, Uruguay.

Läs mer om PayPal.Me