Skriva en bio

För: admins och redigerare

Berätta din historia. Använd Spotify for Artists för att skapa och uppdatera bion på din artistprofil.

• Du har 1 500 tecken för din bio
  • Använd @tags för att länka till artister, album, spellistor och låtar på Spotify
  • Klistra in Spotify-länkar i textfältet
  • Lägg till länkar till dina sociala medier och din Wikipedia-sida

Webbläsare

1. Logga in på artists.spotify.com.
  2. Klicka på Visa profil högst upp till vänster.
  3. Klicka på OM.
  4. Klicka på pennikonen bredvid Bio.
    Tips: Om du vill lägga till länkar till sociala medier och Wikipedia klickar du på pennikonen bredvid Mer info.

App

Obs! Du kan inte lägga till länkar till sociala medier i avsnittet Mer info i mobilappen.

1. Tryck på profilikonen längst ned till höger.
  2. Bläddra ner till Om.
  3. Tryck på REDIGERA bredvid Om.
    Tips: Om du vill lägga till en länk till Wikipedia klistrar du in länken i rutan under Biografi på Wikipedia.

Riktlinjer för din bio

Följ Spotifys plattformsregler. Brott mot dessa regler kommer att tas bort.