Betala för Spotify med Google Play-fakturering

Du kan betala för Spotify med Google Pay.

Välj Betala med Google Play-fakturering i kassan och följ stegen.

Fungerar det inte?

Om du fortfarande har problem med att betala:

• Uppdatera sidan och försök igen. Det kanske bara är ett tillfälligt anslutningsproblem.
  • Kontrollera att du har ett fungerande betalningssätt kopplat till ditt Google Play-konto. Kolla in Google Play-stegen.
  • Prova ett annat betalningssätt eller kontakta Google om du vill ha mer hjälp.

Har du fått problem efter att du registrerat dig?

Google hanterar dina betalningar så det är dem du måste prata med angående allt betalningsrelaterat. Kontakta Google.