Family-plan

Premium Family är en rabatterad plan för upp till sex familjemedlemmar som bor tillsammans.

• Planmedlemmar har separata konton med Premium‑funktioner
  • Planhanteraren är den person som betalar för planen
  • Planhanteraren hanterar inbjudningar och borttagningar av medlemmar
  • Planhanteraren kan ställa in filter för explicit innehåll för medlemmar

Planhanterare kan även skapa hanterade konton för unga lyssnare. Du hittar mer information i Hanterade konton för Premium Family.

Obs! När planen har skapats går det inte att byta planhanterare. Plan‑medlemmarna kan bara byta plan en gång var tolfte månad.

Konfigurera Premium Family

Bjud in eller ta bort Family‑medlemmar

För: Premium Family-planhanterare

1. Gå till din kontosida.
  2. Under Prenumeration väljer du Hantera medlemmar.
  3. Välj alternativet för att lägga till medlemmar.

Obs! Om planhanteraren och medlemmen använder samma enhet behöver planhanteraren vara utloggad innan någon annan öppnar en inbjudningslänk. Medlemmen behöver logga in på sitt eget konto för att acceptera inbjudan.

För information om hur du skapar eller raderar hanterade konton för unga lyssnare kollar du in Hanterade konton för Premium Family.

Gå med i eller lämna en plan om du är medlem