Använda Spotify utomlands

Från stranden till skidbacken – låt Spotify fixa soundtracket på resan.

Du kan använda Spotify i ett annat land än det som är registrerat i ditt konto i upp till 14 dagar. Efter det måste du uppgradera till Premium eller ändra det land som är registrerat i kontot.

Har du Premium?

• Du kan streama Spotify när som helst och var som helst i världen där du har tillgång till obegränsat internet.
  • Ladda ned din favoritmusik så att du kan lyssna även när du sitter på ett flygplan eller befinner dig på någon annan plats utan internet.

Trevlig resa!

Kan jag uppgradera till Premium i ett annat land?

Japp! Du behöver bara en betalningsmetod som utfärdats i det land som har registrerats för ditt konto

Senast uppdaterad 14 Juni, 2018