Ändra e-postadress

1. Logga in på din kontosida.
  2. Klicka på REDIGERA PROFIL.
  3. Ange din nya e-postadress under E-post.
  4. Bekräfta ditt lösenord.
  5. Klicka på SPARA PROFIL.

Klart! Ett bekräftelsemeddelande med ändringarna skickas till både den gamla och nya e-postadressen.

Funkade det inte?

Det innebär att ditt Spotify-konto skapades genom Facebook. Det går inte att ändra e-postadressen på konton som skapats genom Facebook, men du kan skapa ett nytt konto utan Facebook.

Du hittar mer information i Jag vill använda Spotify utan Facebook

Om det är möjligt att du redan har använt din e-postadress för ett annat konto kan du försöka använda vårt formulär för lösenordsåterställning för att komma åt det kontot.

Om du tror att någon annan använder din e-postadress ska du följa dessa steg för att kontakta oss:

1. Gå till det här kontaktformuläret och välj Prenumeration och sedan Övrigt och JAG BEHÖVER FORTFARANDE HJÄLP.
  2. Välj Premium som din prenumerationstyp.
  3. Välj Okänt som ditt användarnamn.
  4. Ange den e-postadress som du vill att vi kontaktar dig på.
  5. Beskriv ditt problem och skicka in formuläret.

Om du inte har åtkomst till en e-postadress på ditt konto kan du inte uppdatera den såvida du inte redan är inloggad på din kontosida.

Men du har några alternativ:

• E-postleverantören kan hjälpa dig få åtkomst till e-postadressen.
  • Du kan börja om på nytt med ett nytt konto.
    Obs! Du kommer inte att kunna avbryta befintliga prenumerationer på Premium.
  • Eller kontakta oss med dessa steg:
    1. Gå till det här kontaktformuläret och välj Prenumeration och sedan Övrigt och JAG BEHÖVER FORTFARANDE HJÄLP.
    2. Välj Premium som din prenumerationstyp.
    3. Välj Okänt som ditt användarnamn.
    4. Ange den e-postadress som du vill att vi kontaktar dig på.
    5. Beskriv ditt problem och skicka in formuläret.

Senast uppdaterad: 08 April 2020