Bixby og Spotify

For: Samsung Galaxy Note8, S8 og nyere

Bruk stemmekommandoer med Bixby fra Samsung for å kontrollere hva som spilles av på Spotify.

Koble Spotify til Bixby

1. Trykk på Bixby-knappen (en knapp på siden av Samsung-telefonen) for å åpne Bixby Assistant.
    Merk: Hvis telefonen din ikke har en dedikert Bixby-knapp, trykk og hold inne låsetasten for å starte Bixby Voice.
  2. Si «Spill av musikk». Bixby vil be om tillatelse til å koble til Spotify-kontoen din.
  3. Trykk på GODTA for å koble Bixby og Spotify.

Du kan nå be Bixby om å spille av musikk, f.eks. «Spill min Discover Weekly».

For mer informasjon, sjekk ut støttesiden til Bixby.