Spotify på Google-enheter

Bruk stemmekommandoer for å kontrollere hva som spilles av med Google Home og Google Nest.

Koble Spotify til Google

Merk: Sørg for at mobilenheten din er koblet til samme Wi-Fi som Google-enheten.

1. Last ned og åpne Google Home-appen.
  2. Trykk på Konto øverst til høyre.
  3. Sjekk at Google-kontoen som vises, er den som er koblet til Google Home- eller Google Nest-enheten din. For å bytte kontoer kan du trykke på en annen konto eller Legg til en annen konto.
  4. Tilbake på startskjermen, trykk på + øverst til venstre, deretter Musikk og lyd.
  5. Velg Spotify og trykk på Koble til konto, og deretter Logg på Spotify.

Nå er det bare å be Google om å spille av noe, f.eks. «OK Google, spill av Discover Weekly».

Tips: Du kan også kontrollere Spotify-appen på Android med Google Assistant.

Finn stemmekommandoer på Googles støtteside.

Sett Spotify som standarden

Gjør det slik at du ikke trenger å si «på Spotify» på slutten av stemmekommandoene dine.

Google Home gir deg muligheten til å gjøre dette når du ber den om å spille av musikk, bare si «ja» for å godta.

Slik gjør du Spotify til standardavspiller manuelt:

1. I Google Home-appen trykker du på Konto øverst til høyre.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på Musikk under tjenester.
  4. Velg Spotify for å angi det som standard musikkspiller for Google Home.

Legg til flere Spotify-kontoer

Du kan bruke Google Voice Match til å legge til flere Google-kontoer på enheten din, som du deretter kan koble til flere Spotify-kontoer.

Du kan ellers koble fra gjeldende Spotify-konto for å bytte konto:

1. I Google Home-appen trykker du på Konto øverst til høyre.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på Musikk under tjenester.
  4. Trykk på FJERN KOBLING.
  5. Koble til en ny Spotify-konto.