Overstappen op Spotify-inloggegevens

Als je een podcast host met Spotify for Podcasters, krijg je met Spotify-inloggegevens toegang tot onze functie voor teambeheer. Je kunt ook meerdere podcasts binnen één Spotify-account beheren.

Opmerking: als je je podcast niet host bij Spotify for Podcasters, dan is je inlogmethode al gekoppeld aan een Spotify-account.

Zo kun je je inloggegevens wijzigen

Klik op de link in de uitnodigingsmail of op de banner op je Spotify for Podcasters-dashboard om aan de slag te gaan.

Je kunt ook deze stappen volgen:

Op internet:

1. Log in op je Spotify for Podcasters-account met je bestaande inloggegevens.
  2. Klik op Instellingen en vervolgens op Account.
    Opmerking: als je deze optie niet ziet, klik dan op je avatar en vervolgens op Accountinstellingen.
  3. Klik op Koppel je account.

Nadat je bent overgestapt op de inloggegevens voor Spotify, gebruik je dezelfde gebruikersnaam/e-mail en hetzelfde wachtwoord om in te loggen op zowel Spotify als Spotify for Podcasters.

Welk Spotify-account je moet gebruiken

Je kunt elk Spotify-account gebruiken.

We raden je aan om het Spotify-account te nemen waarmee je naar muziek luistert. Als je je persoonlijke account gebruikt, worden je playlists en andere accountinstellingen niet gewijzigd en krijgt niemand anders hier toegang toe.

Als je wilt, kun je een apart Spotify-account maken om je podcasts te beheren.

Heb je nog geen Spotify-account? Maak er dan gratis hier een aan.

Spotify Payouts

Als je Spotify Payouts hebt ingesteld door een Spotify- account te koppelen, raden we je aan hetzelfde Spotify- account te gebruiken voor het inloggen.

Als je besluit een ander Spotify- account te gebruiken, moet je Spotify Payouts opnieuw instellen.

Nog een show toevoegen

Als je meerdere podcasts hebt, kun je ze in hetzelfde Spotify-account zetten en ze met één dashboard beheren.

Leer hoe je meerdere podcasts binnen hetzelfde account beheert

Spotify- accountwijzigingen

Wil je wijzigingen aanbrengen in je Spotify-account of de manier wijzigen waarop je inlogt bij Spotify?

Meer informatie vind je hier