Kun je niet vinden wat je zoekt?

Je artiesten-, nummer- en release-URL's vinden

Artiesten-URL

Op de desktop

1. Ga naar je artiestenprofiel.
  2. Klik op de 3 stippen of klik met de rechtermuisknop op je artiestennaam.
  3. Selecteer Delen.
  4. Selecteer Link naar artiest kopiëren.

Tip: om je artiestenprofiel te vinden, zoek je je artiestennaam samen met de naam van je nummer of album.

Op mobiel

1. Ga naar je artiestenprofiel.
  2. Tik op de 3 stippen.
  3. Tik op Delen.
  4. Selecteer Link kopiëren.

Nummer-URL

Op de desktop

1. Ga naar je nummer.
  2. Klik op de 3 stippen of klik met de rechtermuisknop op de naam van je nummer.
  3. Selecteer Delen.
  4. Selecteer Link van nummer kopiëren.

Op mobiel

1. Ga naar je nummer.
  2. Tik op de 3 stippen.
  3. Tik op Delen.
  4. Selecteer Link kopiëren.

Release-URL

Op de desktop

1. Ga naar je release.
  2. Klik op de 3 stippen of klik met de rechtermuisknop op de naam van je release.
  3. Selecteer Delen.
  4. Selecteer Link naar album kopiëren.

Op mobiel

1. Ga naar je release.
  2. Tik op de 3 stippen.
  3. Tik op Delen.
  4. Selecteer Link kopiëren.

URL en URI

Je URI heeft hetzelfde doel als je URL. Je kunt je URL makkelijk omzetten in een URI.

Bijvoorbeeld:

• URL: open.spotify.com/artist/1a2b3c4d5e6f7g
  • URI: spotify:artist:1a2b3c4d5e6f7g

Om je URI te krijgen, volg je de stappen voor pc's, houd je de Alt-toets (Windows) of Option-toets (Mac) ingedrukt en selecteer je Spotify-URI kopiëren.

Je distributeur je artiesten-URL geven

Dankzij onze voorkeursdistributeurs en aanbevolen distributeurs kun je muziek leveren met een specifieke artiestiesten-ID.

Als je met een van deze distributeurs werkt, geef je je artiesten-URL of -URI door, zodat je muziek op de juiste manier aan je profiel wordt toegevoegd.