Detectie van misbruik

Bij Spotify nemen we de bescherming van je accountgegevens uiterst serieus. We detecteren en blokkeren actief verdachte activiteiten om onze gebruikers te beschermen.

Waarom kan Spotify mijn verzoek niet verwerken?

Kreeg je het bericht "We houden het graag veilig. Daarom kunnen we je verzoek momenteel niet verwerken" te zien? Dit kan een van de volgende redenen hebben:

• Je hebt vandaag te veel pogingen gedaan
    Probeer het over 24 uur nog eens.

• Je gebruikt een VPN
    Zet je VPN uit om Spotify te blijven gebruiken.

• Je gebruikt een proxy
    Je moet mogelijk je proxy-instellingen uitzetten of contact opnemen met je netwerkbeheerder om deze te wijzigen.

Als je denkt dat je e-mailadres zonder jouw toestemming is gewijzigd, lees dan Denk je dat je account is gehackt?