Aloittaminen

Nämä ohjeet avaavat ovet Spotifyn maailmaan.

Hanki sovellus

Voit ladata Spotifyn maksutta tietokoneellesi täältä tai mobiililaitteelle tai tabletille laitteen sovelluskaupasta.

Jos et halua ladata sovellusta, voit myös siirtyä verkkosoittimeen, jossa voit kuunnella musiikkia suoraan selaimessasi.

Luo tili

Voit luoda tilin Spotifyn verkkosivustolla tai suoraan sovelluksessa.

Kun rekisteröidyt sähköpostiosoitteella, voit kirjautua sovellukseen kaikilla laitteilla käyttämällä sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi.

1. Valitse REKISTERÖIDY.
  2. Anna sähköpostiosoitteesi ja vahvista se.
  3. Valitse salasana.
  4. Voit halutessasi antaa lisätietoja, kuten sukupuolesi, syntymäaikasi ja nimen, jolla haluat meidän sinua kutsuvan (eli näyttönimen).
    Vinkki: Näyttönimesi näkyy vain sovelluksessa. Se on eri asia kuin automaattisesti luotu käyttäjätunnuksesi, jota ei voi muuttaa. Katso lisätietoja artikkelista Käyttäjätunnuksen muuttaminen.

Kun rekisteröidyt Facebookin kautta, voit kirjautua sovellukseen kaikilla laitteilla Facebook-tililläsi. Lisäksi Facebook-nimesi ja -kuvasi näkyvät profiilissasi. Täällä on lisätietoja Spotifyn käytöstä Facebook-tilillä.

1. Valitse REKISTERÖIDY FACEBOOKIN KAUTTA tai JATKA FACEBOOK-TUNNUKSILLA (mobiililaitteilla).
  2. Jos et ole laitteellasi jo kirjautuneena Facebookiin, sinut ohjataan antamaan Facebook-tunnuksesi.
  3. Anna Spotifylle lupa käyttää Facebook-tietojasi.

Aloita kuuntelu

Nyt kun sinulla on sekä sovellus että oma tili, voit laittaa musiikin soimaan!

Näissä artikkeleissa on lisää vinkkejä aloitteleville käyttäjille:

Tukisivustomme sisältää paljon muitakin oppaita, vinkkejä, niksejä ja ohjeita. Myös Spotify-yhteisö osaa antaa hyviä neuvoja.

Päivitetty viimeksi 15. tammikuuta 2020