Käyttäjätunnukset ja näyttönimet

Käyttäjätunnus

Käyttäjätunnuksen avulla sinut tunnistetaan Spotifyssa, ja siksi sitä ei voi vaihtaa.

Käyttäjätunnusta ei tarvita sisäänkirjautumiseen. Voit kirjautua sisään sähköpostiosoitteella ja salasanalla tai käyttämällä samaa kirjautumistapaa kuin rekisteröityessäsi, kuten Facebookia, Applea tai puhelinnumeroa.

Näyttönimi

Näyttönimi näytetään käyttäjätunnuksen sijasta profiilissasi, sovelluksessa ja soittolistoissa.

Huomautus: Et voi kirjautua sisään näyttönimellä.

Näyttönimen vaihtaminen

Huomautus: Yhdistämällä tilisi Facebookiin voit käyttää Facebook-nimeäsi näyttönimenä. Jos lisäät Spotify-näyttönimen, korvaamme Facebook-nimesi sillä.