Volvo

Sensus Connect

Premium-käyttäjille

Volvo XC90:llä, S90:llä ja V90:llä ajavat voivat nyt saada Spotifyn kumppanikseen tien päälle. Tiedonsiirron mahdollistavan Volvo Sensus Connectin 4G-modeemin avulla kuljettajat voivat kuunnella Spotifyta ilman kännykkä-, kaapeli- tai Bluetooth-liitäntää.

Volvo Sensus Connectiin yhdistetyn Spotifyn avulla voit

• yhdistää muihin laitteisiin
  • etsiä biisejä ja selata yli 30 miljoonan kappaleen musiikkivalikoimaamme
  • toistaa kappaleita, albumeita, asemia ja soittolistoja Omasta musiikistasi / Omasta kirjastostasi
  • tallentaa kappaleita ja albumeja
  • seurata artisteja, soittolistoja ja radiokanavia
  • kuunnella artistiin perustuvaa Radiota.

Aloita

1. Valitse Spotify autosi mediavalikosta .
  2. Ohjaa toistoa korkearesoluutioisella kosketusnäytöllä ja ohjauspyörän painikkeilla.

Lisätietoa saat Volvon sivustolta.

Sensus Connected Touch

Myös vanhemmalla Volvolla ajavat Premium-käyttäjät voivat ohjata Spotifyta auton kojelaudasta. Sensus Connected Touchin äänikomentojen ja kosketusohjaimien avulla voit tehdä seuraavaa:

• Voit löytää uusia julkaisuja sekä alueesi suosituimmat kappaleet ja albumit.
  • Voit etsiä ja toistaa kappaleita, artisteja, albumeita ja soittolistoja.
  • Jos mukanasi on muita, joilla on erilainen musiikkimaku, voit myös siirtyä Spotify-tililtä toiselle.

Spotifyn pitäisi olla käyttövalmis heti, kun Touch asennetaan. Jos näin ei ole, lataa sovellus Sensus Connected Touch Marketista.

Saat lisätietoja täältä.