Volvo

Premium-käyttäjille

Anna Spotifyn luoda Volvosi äänimaailma yhdessä Sensus Connectin kanssa.

Missä automalleissa on Spotify-tuki?

Volvo-malleissa XC90, S90 ja V90.

Näin pääset alkuun

1. Valitse Spotify auton Sensus Connect -järjestelmän Multimedia-osiosta.

Huomautus: Kun käytät sovellusta ensimmäistä kertaa, sinulta pyydetään kirjautumistietoja. Jos sinulla ei vielä ole Premiumia, voit päivittää tilauksesi näiden ohjeiden avulla.

2. Ohjaa musiikkia kosketusnäytöllä ja ohjauspyörän painikkeilla.

Lisätietoa Sensus Connectin käytöstä on tällä sivustolla.

Tarvitsenko autooni internetyhteyden, jotta Spotify toimisi?

Kyllä, Spotifyn käyttöön tarvitaan internetyhteys. Voit käyttää mobiilidataa tai Volvon omaa Wi-Fi-yhteyspistettä, jos autoosi kuuluu sellainen.

Jos et halua hankkia autoosi internetyhteyttä, voit tutustua muihin tapoihin kuunnella Spotifyta autossa.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä Volvoon, niin saat apua seuraaviin asioihin:

• Volvon internetliittymän hallinta
  • yhteysongelmat
  • korkea datankulutus.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.

Päivitetty viimeksi 24. lokakuuta 2018