Henkilötietojen hallinta

Jos haluat päivittää sähköpostiosoitteesi, sukupuolesi, maasi tai markkina-alueesi tai syntymäpäiväsi, toimi näin:

1. Kirjaudu sisään tilisivullesi.
  2. Valitse PROFIILI.
  3. Anna uudet tiedot ja napsauta TALLENNA PROFIILI.

Eikö onnistunut?

Jos et pysty päivittämään henkilötietojasi, olet todennäköisesti luonut Spotify-tilisi Facebookin kautta. Tällöin Spotify-tilille on rekisteröity Facebook-tilillesi tallennetut henkilötiedot, eikä niitä voi muuttaa Spotifyn kautta.

Jos haluat muuttaa henkilötietojasi, sinun on luotava uusi tili. Tutustu tähän artikkeliin, jos haluat käyttää Spotifyta ilman Facebookia.

Päivitetty viimeksi 02. lokakuuta 2020