Premium-tilausten peruuttaminen

Voit peruuttaa Premium-tilauksesi tilisivulta milloin tahansa.

  1. Kirjaudu sisään sivulle spotify.com/account.
  2. Valitse Tilauksesi-kohdasta MUUTA TILAUSTYYPPIÄ.
  3. Vieritä kohtaan Peruuta Spotify ja napsauta PERUUTA PREMIUM.

Premium‑tilauksesi pysyy voimassa seuraavaan laskutuspäivään asti, minkä jälkeen tili siirtyy ilmaistasolle.

Soittolistasi ja tallentamasi musiikki pysyy käytössäsi myös ilmaistasolla. Voit myös kirjautua sisään ja kuunnella sisältöä, jonka välissä on mainoksia.

Etkö löydä kohtaa, josta tilaustyypin voi muuttaa?

Tilauksesi on tällöin tehty kumppanin (esim. matkapuhelin‑ tai laajakaistaoperaattorin) kautta. Voit peruuttaa tilauksen kumppanin kautta napsauttamalla yhteystietolinkkiä tilisivusi kohdasta Maksu.


Jos maksat iTunesin kautta, lue Applen peruutusohjeet.

Onko sinulla Spotify Free -tili?

Tilillä ei tällöin ole peruutettavissa olevaa Premium‑tilausta, eikä siihen ole liitetty maksutietoja.

Jos sinulta silti veloitetaan tilausmaksu, sinulla on todennäköisesti toinen tili, jolla on Premium‑tilaus. Kirjaudu ulos ja kokeile kirjautua sisään toisilla tunnuksilla.

Huomautus: Voit peruuttaa tilauksen myös täyttämällä tämän lomakkeen ja lähettämällä sen Spotifylle.

Oliko tästä artikkelista apua?