Premium-tilaustyypin vaihtaminen

Valitse tilaustyyppisi, niin saat ohjeet tilaustyypin vaihtamiseen.

Vinkki: Soittolistasi, tallentamasi musiikki ja asetuksesi pysyvät käytössäsi, vaikka vaihtaisit tilaustyyppiä.

Kumppaniemme Premium-tilaukset

Jotkut yritykset (kuten puhelin‑ ja laajakaistaoperaattorit) tarjoavat Spotify Premiumin osana tilaustaan.

Vaihda kumppanimme tarjoamaan tilaukseen

Huomautus: Jos tämänhetkinen Premium‑tilauksesi on suoraan meiltä, sinun on peruutettava se ennen kuin voit tilata Premiumin kumppanin kautta.

1. Kirjaudu sisään sivulle spotify.com/account.
  2. Napsauta Hallitse tilausta ‑kohdassa Vaihda tilaustyyppiä ‑vaihtoehtoa.
  3. Vieritä Spotify Free ‑kohtaan ja napsauta Peruuta Premium ‑kohtaa.
  4. Jatka peruutusvaiheita vahvistusviestiin asti.
  5. Odota, että tilisi siirtyy seuraavana laskutuspäivänä ilmaistasolle.
  6. Kun tili on ilmaistasolla, voit aktivoida tilauksen kumppanin verkkosivulta.

Vaihda kumppanimme tarjoamasta tilauksesta

Huomautus: Jos olet jo tilannut Premiumin jonkin kumppaniyrityksemme (esim. puhelin- tai laajakaistaoperaattorin) kautta, sinun on ensin peruutettava tilaus ja odotettava nykyisen Premium-tilausjakson päättymistä.

1. Peruuta nykyinen Premium-tilauksesi kumppanin verkkosivulta.
    Vinkki: Löydät kumppanin tiedot tilisivultasi kohdasta Maksu.
  2. Kun tilisi on siirtynyt ilmaistasolle, tilaa haluamasi Premium-tilaustyyppi osoitteesta www.spotify.com/premium.

Etkö löydä kohtaa, josta tilaustyypin voi muuttaa?

Se johtuu siitä, että tilaus on tehty kumppanin kautta. Jos haluat vaihtaa tilaustyyppiä, sinun on peruutettava nykyinen tilaus. Voit tehdä sen napsauttamalla yhteystietolinkkiä tilisivusi kohdassa Maksu.

Jos maksat iTunesin kautta, lue Applen peruutusohjeet.