Jeg har glemt mine loginoplysninger

Hvis du har glemt din adgangskode, skal du nulstille den.

Hvis du har glemt din e-mailadresse eller dit brugernavn, skal du gå til nulstilling af adgangskode og indtaste mulige e-mailadresser, du har. Når du indtaster en e-mailadresse, der er registreret hos Spotify, får du besked om, at der er blevet sendt en e-mail om nulstilling af din adgangskode.

Bemærk: Der er flere måder at tilmelde sig på, f.eks. med e-mailadresse, telefonnummer, Facebook, Apple eller Google. Prøv at logge på med en af disse metoder for at finde din konto.

Nulstil din adgangskode