Spotify Wrapped

Spotify Wrapped er vores årlige gave til brugere, kunstnere og udgivere over hele verden. Hvert år hylder Wrapped den musik og de podcasts, der har fyldt verden med lyd.

Den årlige opsummering omfatter en interaktiv oplevelse, der afspejler din personlige musikrejse gennem hele året. Ud over denne funktion giver vi dig personlige redaktionelle playlister og globale hitlister, som hylder den musik, hundrede millioner fans verden over har lyttet til i løbet af året.

Bemærk: Wrapped er muligvis ikke tilgængelig for alle brugere, da funktionen er underlagt specifikke kriterier for berettigelse.

Tjek opdateringer om Wrapped på Wrapped-webstedet.