Voksenindhold

Spotify inkluderer voksenindhold, fordi vi tilbyder musik, som kunstneren har til hensigt, at den skal lyde.

Hold øje med tags med VOKSENINDHOLD eller E på alle udgivelser.

Bemærk: Vi tagger voksenindhold på baggrund af oplysninger, som vi modtager fra rettighedshaverne.

Hvis du vil rapportere en sang, podcast eller lydbog, som ikke er tagget korrekt, kan du kontakte os.

Filtrér voksenindhold

Vælg enhed for at tillade eller blokere indhold, der er tagget med voksenindhold.

Når voksenindhold deaktiveres, bliver alt indhold, der er tagget som voksenindhold, nedtonet. Du kan ikke afspille det, og det bliver automatisk sprunget over.

Bemærk: Hvis du bruger Spotify Connect til at styre en anden enhed, vil ændringer i indstillingerne for voksenindhold træde i kraft, næste gang du afspiller noget.

Filter for voksenindhold til Premium Family

Hvis du administrerer et Premium Family-abonnement, kan du tillade eller blokere alt, der er tagget med voksenindhold, for andre medlemmer af abonnementet.

1. Log på din Premium Family-side.
  2. Klik på det medlem, du vil tillade eller blokere indhold for.
  3. Slå Fjern voksenindhold til eller fra .

Find censurerede versioner

Du kan tjekke, om der er censurerede versioner af alt, der er tagget med voksenindhold.

Bemærk: Nogle udgivelser med voksenindhold har muligvis ikke en censureret version.