Beheer je Spotify-account eenvoudig

Je gegevens, betalingen en privacy samen op één plek.

Zoekopdrachten automatisch aanvullen

Met Zoekopdrachten automatisch aanvullen kun je eenvoudiger en sneller relevante inhoud op Spotify vinden. Je hoeft maar een paar letters in de zoekbalk te typen om suggesties op basis van populaire zoektermen, je zoekgeschiedenis of bekende namen van artiesten, nummers of podcasts te zien. Je hoeft minder te doen én je kunt sneller gaan luisteren.

Beperkingen voor automatisch aanvullen

We proberen suggesties voor automatisch aanvullen zo veilig en nuttig mogelijk te maken. Soms worden suggesties niet getoond, bijvoorbeeld wanneer ze:

  • Niet aan de regels van het Spotify-platform voldoen
  • Gevoelige informatie of denigrerende uitspraken bevatten over personen
  • Onderwerpen of gebeurtenissen bevatten die sneller kunnen leiden tot misstanden
  • Kunnen worden geïnterpreteerd als het ondersteunen of tegenwerken van een politicus, politieke partij of een verkiezingsuitslag
  • Grof taalgebruik bevatten

De bovenstaande lijst is niet volledig. Wij kunnen ervoor kiezen om maatregelen te nemen wanneer suggesties voor automatisch aanvullen de gebruikerservaring negatief beïnvloeden. We maken gebruik van technologie en voeren handmatige beoordelingen uit om ervoor te zorgen dat deze beperkingen worden nageleefd.

Hoe kan ik een automatische suggestie melden?

Als je een automatische suggestie wilt melden, neem dan contact met ons op. Gemelde suggesties worden op basis van de bovenstaande beleidsregels gecontroleerd.

Vergelijkbare artikelen

Was dit artikel nuttig?